KOSTNADSFRI WEBINAR

Har du svårt att sätta gränser och säga nej?

Förminskar du sig själv i dina relationer?

Får du ofta höra att du är trevlig men att något saknas när du dejtar? Har du svårt att säga vad du tycker eller vad du vill i dina relationer? Då behöver du jobba med din anpassning för att lättare kunna visa vem du är?

I det här kostnadsfria webinariet får du kunskap om hur du gör för att ta mer plats och för att göra din röst hörd i dina relationer oavsett om det är kärleksrelationer eller andra relationer. Du får verktyg och idéer om hur du ska sluta anpassa dig, kunna berätta vad du behöver och på så sätt få en härligare relation.Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Webinariet passar dig som...

...har svårt att säga nej och sätta gränser

Att ständigt bli överkörd är tärande både på en själv och sina relationer. Det kan också leda till både stress och att man har svårt att överhuvudtaget ha en sund relation till andra. Du kommer få några verktyg för att ändra på det.

...förminskar dig själv i dina relationer

För att kunna ha en sund relation, oavsett om det är en kärleksrelation eller relation till andra så behöver du våga ta mer plats. Det kommer du få hjälp med.

...inte kommer vidare i dejtandet

Är det ofta så att du inte kommer vidare i dejtandet för att ”du är trevlig men det är något som saknas” kan det bero på att du har svårt att uttrycka dina behov. Här tar du de första stegen till en relation där du får mer utrymme att vara dig själv.

Klas Jansson

Dejtingcoach

Jag heter Klas Jansson och jag arbetar som dejtingcoach. Jag är diplomerad coach och använder mig av beprövade metoder och kraftfulla frågor.

I mitt program går vi till botten med varför ditt dejtande inte fungerar, reder ut vad som är svårt och tar nya steg mot ett härligare liv.

Vi gör också en ordentlig genomgång av din dejtingprofil och dina bilder för att du ska få bättre matchningar.

Tidigare har jag jobbat som lärare och brinner för att hjälpa människor få nya insikter och ny kunskap.

Vill du veta veta, lära dig...

SÄKRA DIN PLATS DIREKT

© 2024 All rights reserved

powered by awesome coach AB