KOSTNADSFRI WEBINAR
OBS! - NYTT Datum - 10 juni - kl. 19.00 - 19.30

Vill du dejta utan appar?

Då är det här webinaret för dig.

Har du börjat tröttna på dejtingapparna men känner att det inte finns några alternativ. Tycker du att apparna bara är ytliga och inte ger någon riktig kontakt. Saknar du riktiga möten med riktiga människor långt ifrån fakeprofiler och personer med oärliga avsikter. Då har jag lösningen för dig.

I det här webinaret får du lära dig dejta utan appar, var du kan träffa folk och hur du tar kontakt med dem. Du får också inspiration till att dejta på ett annat sätt än du kanske gör i vanliga fall. Dejter som inte bara är de vanliga stela och tråkiga fikadejterna utan som är roligare där ni gör sakerna tillsammans som ni kanske inte har testat förut. Det här är ditt första steg till att för gott avinstallera de själlösa dejtingapparna.Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Webinariet passar dig som...

...har tröttnat på dejtingappar

Du tycker dejtingapparna är ytliga och själlösa. Utbudet är enormt men ändå är det svårt att hitta någon. Du har tröttnat på oseriösa, på fakeprofiler och på folk som ghostar dig. Du är också trött på att skriva till folk i 3 veckor för att sen inse att det saknas kemi när ni väl ses.

...vill ha förslag på var man kan träffa någon

Du kanske känner till att du kan träffa någon på jobbet men på vilka fler ställen är det möjligt att träffa någon på? I det här webinariet listar jag minst 10 andra ställen du kan träffa en potentiell partner på.

...vill slippa stela och tråkiga fikadejter

Saknar du bra förslag på vad du kan göra på en dejt så kommer du få inspiration för att göra andra saker. Jag ger dig minst 10 förslag på andra saker att göra på dejterna som inte är fika, promenad eller dricka ett glas öl eller vin. Det är det jag kallar för awesome dejting.

Klas Jansson

Dejtingcoach

Jag heter Klas Jansson och jag arbetar som dejtingcoach. Jag är diplomerad coach och använder mig av beprövade metoder och kraftfulla frågor.

I mitt program går vi till botten med varför ditt dejtande inte fungerar, reder ut vad som är svårt och tar nya steg mot ett härligare liv.

Vi gör också en ordentlig genomgång av din dejtingprofil och dina bilder för att du ska få bättre matchningar.

Tidigare har jag jobbat som lärare och brinner för att hjälpa människor få nya insikter och ny kunskap.

Vill du veta veta, lära dig...

SÄKRA DIN PLATS DIREKT

© 2024 All rights reserved

powered by awesome coach AB